Министрите на среща с Путин седяха на тъмно в живо

...
Министрите на среща с Путин седяха на тъмно в живо
Коментари Харесай

Москва остана без ток

Министрите на среща с Путин седяха на мрачно в живо ТВ предаване

Прекъсване на тока довечера в бизнес региона на съветската столица Москва остави на мрачно господаря на КремълВладимир Путин и двама от министрите му тъкмо по време на предавано онлайн съвещание, предаде РБК, представен от.

Трите кули на Москва Сити се оказаха с прекратено електричество. Именно в този регион се намират и три от държавните ведомства на Руската федерация - Министерството на икономическото развиване, Министерството на индустрията и търговията и Министерството на известията.

В излъчената онлайн по държавната телевизия държавна среща с присъединяване на Путин министрите на икономическото развиване Максим Решетников и на индустрията и търговията Денис Мантуров ненадейно изчезнаха от екраните, потънали в мрак. Путин се опита да прояви възприятие за комизъм като изрази вяра, че Решетников ще може и без ток да рапортува за вложенията в страната.

Все отново незабавните екипи съумяха да възстановят електричеството, с цел да може Решетников да си прочете отчета, а ТАСС заяви, че към 100 души са били евакуирани от постройката при срутва.

Това е втора поредна вечер, в която центърът на Москва изпитва проблеми с електрозахранването.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР