Министерството на вътрешните работи вложи много усилия, за да може

...
Министерството на вътрешните работи вложи много усилия, за да може
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Доказахме, че България може да охранява и границите на обединена Европа

" Министерството на вътрешните работи вложи доста старания, с цел да може извършените през 2022 година и 2023 година три задачи за определяне на обстоятелствата да приключат сполучливо ", отбелязва Стоянов. Той показва, че положителната интензивна и екипна работа с вицепремиера и министър на външните работи, както и положителното взаимоотношение с министър-председателя Николай Денков е довело до този позитивен резултат.

" Винаги съм споделял убеждението, че когато успеем да превърнем компликациите в нужни провокации, крайният резултат ще носи задоволство ", споделя още министърът.

Той показва признателност към българските гранични служители на реда, на военнослужещите от Българската войска и другите чиновници в Министерство на вътрешните работи, които " в огромна степен изнесоха тази борба ".

Вярвам, че дружно ще продължим да сме по-силни и по-единни в бъдещите си дейности, с цел да продължим със същото движение към идната значима стъпка - унищожаване на инспекциите и по вътрешните сухопътни граници, заключва министър Калин Стоянов.

Решението на Съвета на Европейски Съюз е взето с цялостно единогласие. Съветът също по този начин се ангажира да работи за отпадане на инспекциите и по сухопътните граници в Шенгенското пространство.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР