Министерството на вътрешните работи на Русия обяви за издирване главния

...
Министерството на вътрешните работи на Русия обяви за издирване главния
Коментари Харесай

Русия обяви за издирване главния прокурор на Международния наказателен съд

Министерството на вътрешните работи на Русия разгласи за търсене основния прокурор на Международния углавен съд в Хага (МНС) Карим Хан, предаде  " Медиазона ", базирайки се въз основата данни за търсене на Министерство на вътрешните работи. Това се случи два месеца откакто МНС издаде заповед за арест на Владимир Путин.

На 17 март МНС издаде заповед за арест на Владимир Путин и Мария Лвова-Белова, комисар по правата на детето в Русия. Съдът смята, че те са виновни за противозаконното прекачване и депортиране на деца от Украйна и окупираните територии в Русия по време на войната.

Три дни по-късно Руският следствен комитет образува наказателно дело по членове за привличане на почтено лице към наказателна отговорност, както и за подготовка за нахлуване против представител на непозната страна, ползваща се с интернационална протекция, с цел да усложни интернационалните връзки.

Обвиняемите са основният прокурор на Международния углавен съд Карим Хан и съдиите Томоко Акане, Росарио Салваторе Айтала и Серхио Херардо Угалде Годинес. " Медиазона " към момента не е разкрила съдии в базата данни за търсене.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР