Министерството на външните работи (МВнР) предупреждава българските граждани, че се

...
Министерството на външните работи (МВнР) предупреждава българските граждани, че се
Коментари Харесай

МВнР предупреждава българите в Германия за проблеми с жп транспорта до петък

Министерството на външните работи (МВнР) предизвестява българските жители, че се чакат проблеми с железопътния превоз във Федерална република Германия от 10 до 12 януари поради оповестена предупредителна стачка на немския синдикат GDL, съобщава Ситуационният център към министерството на своята интернет страница.

Министерство на външните работи поучава българите да се въздържат от пътувания в Германия, които не са от незабавен темперамент, като ги отсрочат за различен интервал. Всички пасажери, които желаят да отсрочат пътуването си, могат да употребяват своя билет на по-късна дата. Билетът е годен за пътуването до първичната дестинация, даже и с изменен маршрут. Резервациите тук-там могат да бъдат анулирани гратис.

Стачните дейности ще продължат от 02:00 ч. сутринта на 10 януари до 12 януари в това число. Това ще докара до съществени разстройства в междуселищния, районния и S-Bahn трафика на Deutsche Bahn през този интервал. Спешното разписание ще обезпечава единствено доста лимитирано пътешестване на влакове.

Информация по телефона за настоящата обстановка на трафика и последствията от стачните дейности на GDL върху железопътния трафик може да бъде получена на безплатната гореща линия на тел. номер: 0049 8000-996633. Гражданите следва да се осведомят за своето пътешестване 24 часа преди заминаването, на интернет страницата на bahn.de, в DB Navigator или на безплатния телефонен номер, поучават още от Министерство на външните работи.

По-рано тази седмица, немски фермери, протестиращи против измененията в селскостопанската политика, нарушиха трафика на голям брой места в северната и източната част на страната.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР