Министерството на отбраната на САЩ наложи ограничения за пътуване на

...
Министерството на отбраната на САЩ наложи ограничения за пътуване на
Коментари Харесай

И Пентагонът наложи забрана за пътуване

Министерството на защитата на Съединени американски щати наложи ограничавания за пътешестване на своите войски и техните фамилии в страната заради експлоадирането на ковид, съобщи АП.

Ограниченията важат за " военнослужещи, цивилни чиновници на Министерството на защитата и членове на техните фамилии. " Те влизат в действие на 16 март и ще продължат до 11 май.

Пентагонът не разрешава всевъзможни пътувания в границите на страната, в случай че това не е " належащо за осъществяване на дилемите ", " належащо по филантропични аргументи " или " належащо заради рискови условия ". Всъщност се вкарва възбрана за придвижване на новобранци, множеството типове ваканции.

Според CNN броят на случаите на заразяване с нов ковид в Съединени американски щати възлиза на 2033 година, 47 души са починали. Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп наложи народен ексклузивен режим в петък, който ще отстрани бюрократичните спънки за отпущането на средства от федералния бюджет на локалните и държавните администрации за битка с експлоадирането на ковид.

Епидемия, породена от новата коронавирусна болест, беше записана в края на декември 2019 година в Централен Китай. На 11 март Световната здравна организация го призна за пандемия. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР