Министерството на отбраната на Русия съобщи за нощен удар с

...
Министерството на отбраната на Русия съобщи за нощен удар с
Коментари Харесай

Русия ударила горивен склад на пристанището в Рени

Министерството на защитата на Русия заяви за нощен удар благодарение на безпилотни летателни апарати по хранилища за гориво в дунавското пристанище Рени в Одеска област , осведоми Руската работа на Би Би Си.

Според военното ведомство складовите мощности " са били употребявани за доставяне на военната техника на Въоръжените сили на Украйна ".

По-рано украинските управляващи оповестиха за, само че не прецизираха каква е задачата на нападението.

В резултат на нападението, траяло 3,5 часа, са ранени двама души - пристанищни чиновници , сподели Олег Кипер, губернатор на Одеска област. Според Въоръжените сили на Украйна от 25 атакуващи дрона 22 са унищожени от Противовъздушна отбрана . Снимки с останките от няколко свалени дрона бяха оповестени от Граничната работа.

Русия нападна Одеса и региона на Одеса от средата на юли ,. Украинските управляващи показаха пристанищната инфраструктура и зърнохранилищата като цел на нападенията. Дунав стана главният маршрут за експорт на зърно след края на договорката , която разреши на Киев да транспортира зърно през Черно море.

След предходни сходни офанзиви съветското министерство на защитата съобщи, че военните цели са безпилотни катери и местата на тяхното произвеждане.

през краткотрайния ни зърнен кулоар, отворен от Украйна след неуспеха на зърнената договорка. Турция обаче остава скептична към тази самодейност и разгласи, че филантропичния кулоар остава рисков.

На фона на това се чака с главен акцент възобновяване на коридора за експорт на украински храни. Междувременно от предлагането си до Владимир Путин, само че от Кремъл до този миг няма реакция.
 Дронове летят по Украйна
Дронове летят по Украйна

Това оповестяват от Военновъздушни сили на Въоръжените сили
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР