Министерството на отбраната на Русия не е изключено да продължи

...
Министерството на отбраната на Русия не е изключено да продължи
Коментари Харесай

Русия продължава с провокациите - обвини украинските националисти, че са взривили института в Харков

Министерството на защитата на Русия не е изключено да продължи да създава вести, които граничат с провокации към Украйна. Целта им евентуално е да внушават на цивизования свят, че " специфичната интервенция ", която водят е изцяло оправдана, тъй като си имат работа с националисти, които се пробват да се снабдят с нуклеарно оръжие. Това e един от последните разкази на Кремъл, който тиражира посредством своите подопечни медии, с цел да оправдаят вероломното си навлизане в прилежаща Украйна.

Националистите са взривили постройката на Харковския физико-технологичен институт, с цел да прикрият работата по нуклеарни технологии. Под руините може да има до 50 чиновници на института, заяви ген.-полковник Михаил Мизинцев, началник на съветския Национален център за ръководство на защитата.

„ Поредната провокация от страна на националистите е записана в Харков, където бойци от батальоните на териториалната защита взривиха една от постройките на Физико-технологичния институт на улица " Академическа ", с цел да прикрият работата по нуклеарни проучвания. Под руините може да се намират до 50 чиновници на институцията ", сподели Мизинцев. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР