Министерството на икономиката и световният гигант eBay стартират съвместни обучения

...
Министерството на икономиката и световният гигант eBay стартират съвместни обучения
Коментари Харесай

Министерството на икономиката и ebay започват обучения за дигитализиране на малкия бизнес

Министерството на стопанската система и международният колос eBay започват взаимни образования за дигитализиране на български дребни и междинни предприятия. Това стана ясно по време на среща сред заместник-министърът на стопанската система Александър Манолев с шефа на цифровата платформа за Източна Европа, Русия и Израел Иля Кретов.

В нея присъединяване взеха и изпълнителният шеф от Изпълнителна дирекция за поощряване на дребните и междинни предприятия Бойко Таков, специалисти от министерството, а от страна на ebay – Ана Назарян, шеф Правни Въпроси и връзки с държавните управления ЦИЕ и Николаус Линднер, шеф Връзки с държавните управления на Европейската Икономическа общественост и Германия.

Над 6 хиляди дребни и междинни предприятия, и физически лица от България все още продават артикули през световната платформа, стана ясно по време на срещата. Сред техните най-големи пазари са Съединени американски щати (38% от продажбите), Англия (15%), Германия (14%) и други, а артикули на български търговци доближават до 140 страни по света.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР