Министерството на финансите излезе с позиция във връзка с разпространена

...
Министерството на финансите излезе с позиция във връзка с разпространена
Коментари Харесай

Фалшива новина остави без работа шефа на митниците

Министерството на финансите излезе с позиция по отношение на публикувана от някои медии подправена вест, че шефът на Агенция " Митници " Георги Костов е подал оставка.

" Във връзка с изявления, основани на неофициални източници, за оставка на шефа на Агенция " Митници " в новинарски уеб сайтове с имидж на съществени медии, Министерството на финансите декларира, че написаното не дава отговор на истината .

Оставка не е подавана от господин Костов, нито му е желана от министъра на финансите Владислав Горанов. Откакто Георги Костов оглавява Автомагистрала, резултатите от работата на институцията са отлични - нараснала е събираемостта на приходите, битката с контрабандата на акцизни артикули е забележима в проучванията на самостоятелни анализатори, арестувани са рекордни количества наркотични субстанции ", безапелационни бяха от финансовото ведомство.

Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи Георги Костов бе назначен за шеф на Агенция " Митници " със заповед на министъра на финансите на 11 май 2017 година.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР