Министерство на външните работи (МВнР) не е препъникамък. Продължаваме промяната

...
Министерство на външните работи (МВнР) не е препъникамък. Продължаваме промяната
Коментари Харесай

Пеевски: Министерство на външните работи не е препъникамък, ПП-ДБ трябва да изпълнят договорката

Министерство на външните работи (МВнР) не е препъникамък. " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) би трябвало изпълнят сделката - господин Денков, да си отиде в просветителното министерство, а ГЕРБ да решат кой желаят да бъде в Министерство на външните работи. Това разяснява пред публицисти ръководителят парламентарната група (ПГ) на Движение за права и свободи Делян Пеевски, който е посетител на IX-та Национална конференция Младежко Движение за права и свободи.

Нашите младежи би трябвало да са готови да ръководят България. Ние имаме неповторими фрагменти и работим да развиваме нашата младежка организация и сигурно те ще вземат участие съществено в ръководството на България, съобщи ръководителят на парламентарната група.

Пеевски сподели, че се чака да бъдат определени двама съпредседатели на Младежко Движение за права и свободи.

Делегатите от Деветата Национална конференция на Младежко Движение за права и свободи избират свое управление през днешния ден. Форумът се организира под мотото „ 25 години силата е в нас! “ и стартира с химна на България и Европейския съюз.

В залата са към 500 делегати от цялата страна. Присъстват ръководителят парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски, заместник-председателят Халил Летифов, Хамид Хамид, Джевдет Чакъров, Станислав Анастасов, Филиз Хюсменова, евродепутатите Илхан Кючюк, Искра Михайлова. 

Форумът бе открит от най-младите делегати и ще се организира в две елементи - открита и закрита. За водещ на първата открита част бе определена Хелин Байрактарова. 
 Българска телеграфна агенция
Цитати с послания от почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган посрещат делегатите преди да влязат в залата. Сред тях са „ От възникването си Движение за права и свободи постоянно е залагало на младостта и бъдещето “, „..Най-значимото ми създание в живота е „ Движението за права и свободи “, което Ви принадлежи във времето “, „ Каузата на Движение за права и свободи е прекомерно огромна, с цел да си позволим лукса да се борим между тях и да спъваме развиването на младежите “. 

Сред издигнатите за ръководител на Младежко Движение за права и свободи са Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов, Адем Чакалов, Рахим Юмерефенди. 

На съвещание на Централния съвет на Движение за права и свободи на 17 ноември м.г. бе освободен ръководителят на младежкото Движение за права и свободи Сезгин Мехмед. За краткотрайно изпълняващ длъжността ръководител на младежите бе определен Танер Кабил.        

Сред гостите на събитието са Георг Георгиев, ръководител на Младежката организация на ГЕРБ, Атанас Радев, ръководител на Национален юношески конгрес, делегати от Република Северна Македония, Косово, Сърбия.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР