Министерство на външните работи и българската държава като цяло правят

...
Министерство на външните работи и българската държава като цяло правят
Коментари Харесай

МВнР: Три автобуса тръгват днес от Одеса, изтегляме сънародниците ни

Министерство на външните работи и българската страна като цяло вършат всичко допустимо, с цел да изтегли нашите сънародници от Украйна, съобщи Митко Димитров от пресцентъра на Министерство на външните работи.

Към момента четири рейса пътуват към Киев, Украйна, за изтегляне на нашите сънародници. Министерство на външните работи, взаимно с Министерство на превоза, е провело тези рейсове, акцентира Димитров пред Би Ти Ви, откакто има сигнали от сънародници, че не могат да се свържат с задачата ни, с цел да декларират желанието си за евакуация. Димитров посочи, че задачата ни в Украйна сега е в стеснен състав, само че се работи и прави всичко допустимо, всеки, който пожелае подпомагане, да го получи.

От Одеса през днешния ден ще тръгнат 130 души с три рейса, те са известени, знаят графиците на потегляне, заяви още Димитров и добави, че методите на прекосяване и часове на потегляне стават ясни на място, заради съображения за сигурност. Това се постанова, защото през вчерашния ден е имало случай с въоръжен мъж, стана ясно от думите на Димитров. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР