Министерският съвет прие решение за определяне наличие на основен интерес,

...
Министерският съвет прие решение за определяне наличие на основен интерес,
Коментари Харесай

Прието е решение за наличие на основен интерес за реализация на обществена поръчка за придобиване на самонасочващи се торпеда

Министерският съвет одобри решение за установяване съществуване на главен интерес, обвързван с реализация на социална поръчка за „ Придобиване на 324 мм самонасочващи се торпеда за многофункционални модулни патрулни кораби на Военноморските сили “.

324 мм самонасочващи се торпеда са главно въоръжение на корабите, които се получават по подписания през 2020 година контракт с предмет „ Придобиване на многофункционален модулен патрулен транспортен съд за Военноморски сили “. Патрулните кораби са основополагаща единица, върху която се образува бойната мощност на Военноморски сили. Защитата на морския суверенитет се обезпечава извънредно дейно посредством потребление на самонасочващи се торпеда, чиято зона на влияние разрешава бързо противопоставяне против подводните сили на съперника на междинни и огромни дистанции и с висока акуратност.

С реализацията на публичната поръчка се цели обезпечаване на боеспособността на новопридобиваните кораби и обезпечаване на ефикасното им потребление както в народен, по този начин и в съюзен формат. Това ще докара до осъществяване на поетите съюзни задължения на Република България във връзка с груповата система за сигурност.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР