Министерският съвет отпуска еднократна помощ за отопление в размер на

...
Министерският съвет отпуска еднократна помощ за отопление в размер на
Коментари Харесай

Отпускат еднократна помощ за отопление в размер на 300 лева на 50 000 домакинства

Министерският съвет отпуска еднократна помощ за отопление в размер на 300 лева Средствата се поставят на 50 000 семейства. Право на тях ще имат фамилии с деца с трайни увреждания, хора с увреждания, деца сираци, фамилии, потърпевши от пожари и наводнения през 2022 година, както и ветерани от войните.

" Не губете връзката си с хората и търсете решенията, които действително усъвършенстват живота на българските жители, макар комплицираната политическа конюнктура ", прикани сътрудниците си служебният министър-председател Гълъб Донев на откриването на днешното съвещание на Министерски съвет.

Донев съобщи, че служебното държавно управление е краткотрайна власт и служебният кабинет осъзнава това. Той подсети на министрите, че следствията от глупавите управнически решения са трайни и труднозаличими.

Очаква се и на общините да бъдат отпуснати средства за попречване, преодоляване и превъзмогване на последствия от бедствия, както и за закупуване на учебни рейсове, а също и за поправки на учебни заведения, детски градини и ясли.

Кабинетът ще утвърди и компенсиране на разноските на родителите от 15 септември до 31 октомври за развъждането и образованието на децата, неприети в държавни или общински детски градини заради липса на свободни места.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР