Министърката на финансите на САЩ Джанет Йелън заяви вчера, че

...
Министърката на финансите на САЩ Джанет Йелън заяви вчера, че
Коментари Харесай

Джанет Йелън: САЩ ще бъдат отговорни за поражението на Украйна, ако финансирането се провали

Министърката на финансите на Съединени американски щати Джанет Йелън съобщи през вчерашния ден, че Съединените щати " ще бъдат виновни за провалянето на Украйна ", в случай че Конгресът на Съединени американски щати не успее да утвърди последното искане от администрацията на президента Джо Байдън за многомилиардна помощ за финансиране на разкъсваната от война страна, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Йелън съобщи пред кореспонденти по време на пътешестване до Мексико, че финансирането - по-специално за общия бюджет на Украйна - е " извънредно значимо " и е причина за опазване продължаването на поддръжката на Международния валутен фонд за Украйна.

" Говорила съм с членове на Конгреса,  мои сътрудници също. Мисля, че те схващат това, че обстановката е тежка и ние можем да се държим виновни за провалянето на Украйна, в случай че не успеем да осигурим нужното финансиране за Украйна и аз включвам директна бюджетна поддръжка, тъй като това е от значително значение ", сподели Йелън.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР