Министърката е майка на районен кмет в София, което пък

...
Министърката е майка на районен кмет в София, което пък
Коментари Харесай

ППДБ държи МРРБ в служебния кабинет: Министърката е майка на районен кмет в София

Министърката е майка на областен кмет в София, което пък проваля санирането

Мили фамилни фотоси демонстрират, че Политическа партия има министър в служебното държавно управление, което другояче дефинира като " на ГЕРБ и Движение за права и свободи ", с които до през вчерашния ден беше в коалиция и управляваше, освен това държи най-ресурсното ведомство Министерство на регионалното развитие - министерството на автомагистралите и другите тлъсти пътни поръчки. То похарчи над 2 милиарда лева единствено за първия месец и половина от тази година, като 1,2 милиарда Асен Василев и министър ГБС - Андрей Цеков, не можаха тъкмо да обяснят къде са отишли от 0,8 до 1,2 милиарда лева от тях. Но пък дадоха на дамата на повелителя на машините за гласоподаване Тодоров от СИЕЛА да бъде оператор на тол-системата.

Майката на кмета на столичния регион „ Подуяне “ Кристиян Христов, който е от ПП-ДБ-СС е министър в държавното управление на Димитър Главчев. Новината заяви Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание. Той посочи, че по време на срещата със симпатизанти в „ Подуяне “ в понеделник той е получил въпрос по какъв начин ГЕРБ разрешава в това държавно управление 50% от министрите да са от ПП-ДБ.



Виолета Коритарова е районен длъжностен министър в кабинета Главчев, а синът ѝ бе определен на локалния избор от листата на ППДБСС през ноември.

Скандалното е, че регионът кандидатства за стратегия за саниране пред Министерството на районното развиване и благоустройството, което се оказва управлявано от Виолета Коритарова. Това слага под риск програмата, тъй като финансовата й поддръжка от страна на Коритарова би се възприела като корупционна процедура, защото е неприкрит спор на ползи.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР