Министърът отрича да има чисткаШефове на областни дирекции в страната

...
Министърът отрича да има чисткаШефове на областни дирекции в страната
Коментари Харесай

След привикване: Полицейски шефове започнаха да напускат

Министърът отхвърля да има чистка
Шефове на регионални дирекции в страната започнаха да напущат постовете си след среща с вътрешния министър Калин Стоянов.

Както “Труд news ” писа, в четвъртък полицейски началници от страната били привикани на диалог с МВР-шефа и били помолени да изоставен. На тези, които желали да останат в системата, им било препоръчано да бъдат преназначени на по-ниски длъжности. Другият вид бил да изоставен по лично предпочитание.

Днес с постовете си се разделиха шефовете на регионалните дирекции в Пловдив, Пазарджик, Благоевград, Бургас и Варна. Очаква се това да се случи и в други градове.

Директорът на ОДМВР-Бургас ст. комисар Калоян Калоянов съобщи, че решението му да напусне поста е негово и е след извършен диалог с управлението на Министерство на вътрешните работи. Било е коментирано, че промяната в бургаската дирекция е подбудена от резултати. “Твърдение за слаби резултати, в тази ситуация към ОДМВР-Бургас е обидно за чиновниците ”, сподели той.

Вътрешният министър Калин Стоянов съобщи през днешния ден, че в Министерство на вътрешните работи не се прави чистка и промяната не била поради идните избори. “Там, където има смени, поставям хора, на които вярвам ”, сподели той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР