Министърът на вътрешните работи Валентин Радев, гл. комисар Николай Николов,

...
Министърът на вътрешните работи Валентин Радев, гл. комисар Николай Николов,
Коментари Харесай

​Министърът на вътрешните работи Валентин Радев откри новата сграда на пожарната в Мездра

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев, гл. комисар Николай Николов, представители на Министерство на регионалното развитие и кметът на железничарския град Генади Събков тържествено откриха обновената постройка на пожарната работа в Мездра.
Церемонията се състоя пред постройката на пожарната работа, като на нея участваха регионалният шеф на Враца Малина Николова, народните представители Петя Аврамова, Николай Иванов, Иван Генов, Слави Нецов, както и кметове на общини във Врачанско. В приветствията си министър Радев и кметът на града пожелаха на огнеборците да се радват на обновената постройка и да я подържат, а Радев показа, че от структурата, която управлява се стремят да подобрят работната конюнктура на пожарникарите, като мислят и за ново работно облекло.
Сградата на пожарната работа е актуализирана по план за повишение на енергийната успеваемост, а парите са обезпечени от европейска стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020 година. По същия план към този момент са ремонтирани постройките на пожарните служби в Благоевград, Севлиево, Златоград, Девин и Пещера.
В рамките на плана, в постройката е осъществена замяна на дограмата, полагане на външна топлоизолация, топло- и хидроизолация на покрива, възобновяване на осветлението и мълниезащитна апаратура. Извършените действия са за съвсем 100 000 лв.. В резултат се чака доста понижаване на енергийното ползване.
В пожарната в Мездра работят 21 чиновници, които обслужват територия с повърхност 519 114 дка с население от 21 627 поданици, разпределени в 28 обитаеми места.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР