Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев проведе телефонен разговор с

...
Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев проведе телефонен разговор с
Коментари Харесай

Иван Демерджиев проведе телефонен разговор с колегата си от РСМ Оливер Спасовски

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев организира телефонен диалог с сътрудника си от Република Северна Македония Оливер Спасовски по тематики от двустранен интерес. Разговорът е по самодейност на министър Демерджиев, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Той настоя за бързо изясняване на случая с похищението над Културно-информационния център на Република България в Скопие, което беше осъществено на 15 против 16 март през нощта, както и за навреме информиране при развиване на обстановката. " Този проблем би трябвало да се обясни бързо “, съобщи българският вътрешен министър. Министърът на вътрешните работи на Република Северна Македония посочи, че по техни данни става въпрос за чисто престъпен случай.

Министър Демерджиев сложи още веднъж и въпроса за зародилото напрежение към честването на рождението на Гоце Делчев на 4 февруари. Той се поинтересува дали Скопие ревизира има ли данни за принуждение над български жители. Оливер Спасовски увери, че сходна инспекция е осъществена и Министерство на вътрешните работи ще получи публично писмо с информация по тематиката.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР