Министърът на туризма Зарица Динкова опроверга твърденията в социалните мрежи,

...
Министърът на туризма Зарица Динкова опроверга твърденията в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Зарица Динкова отрече да хвърляла костенурката в морето: Оставих я на сушата до реката

Министърът на туризма Зарица Динкова опроверга изказванията в обществените мрежи, че е умъртвила сухоземна костенурка, пускайки я в морската вода, при визитата си на къмпинг " Нестнирка ", който съществено пострада от наводненията по Южното Черноморие, съобщи OFFnews.bg. 

Вчера министърът на туризма посети къмпинга до Царево, с цел да инспектира положението на плажа. Снимки, на които Динкова придвижва костенурка, провокираха спекулации в обществените мрежи, че министърката е пуснала сухоземната костенурка във водата и по този начин я е умъртвила. 

Не закъсняха и голям брой мемета, изобразяващи Зарица Динкова като " палач на костенурки " и смешки с обстоятелството, че тя е член на партия " Зелено придвижване ", част от обединението " Продължаваме промяната - Демократична България ". 

При визитата си Динкова съобщи, че макар да сме безсилни против естествените бедствия, трябва да се откри какво тъкмо се е случило и в случай че има отговорни за тази покруса, те да понесат наказванията си.

" Днес Зарица Динкова разяснява, че е отишла в Царево, с цел да помогне с каквото може. Тя подсети, че в миг десетки фамилии и компании, които имат заведения за хранене, плажни заведения, хотели имат потребност от помощ и подпомагане, с цел да се оправят с последствията от водното злополучие. 

Хора изгубиха живота си в бедствието и желая да изкажа своите съболезнования към техните фамилии и близки! Други хора пострадаха, изгубиха скъпи и значими за тях неща. Щетите занапред ще се пресмятат, само че човешкото страдалчество няма цена. В такива моменти най-важно е да бъдем хора и всеки да помогне с каквото и както може. Затова отидох и аз. В качеството си на министър считам, че съм длъжна да бъда там, където има проблем.

Десетки фамилии и компании, които имат заведения за хранене, плажни заведения, хотели имат сега потребност от помощ и подпомагане, с цел да се оправят с следствията. Министерство на туризма и аз персонално ще създадем всичко, което зависи от нас, с цел да помогнем в тази обстановка. Смятам, че това е същински значимото.

Също по този начин желая да уверя коментаторите във ФБ, че костенурките са добре. Оставихме ги на сушата, покрай реката, с цел да не бъдат стъпкани или повлечени от боклуците в морето. Вярвам, че всеки естествен човек би го направил! ", насипа тя
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР