Министърът на туризма Николина Ангелкова обяви пред Би Ти Ви,

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова обяви пред Би Ти Ви,
Коментари Харесай

Ангелкова се обяви за поскъпване на цените в българските хотели

Министърът на туризма Николина Ангелкова разгласи пред Би Ти Ви, че е добре да се покачат цените в българските хотели. Това се отнасяло изключително за хотелите от висока категория. По думите ѝ страната предлага доста високо качество, а продължава да е на последно място в Европа по цени.

Като образец тя даде Амстердам, където някои хотели се към три пъти по-скъпи от тези в България. Ангелкова предизвести, че това лято се чака повишаване на нощувките по Черноморието.

Тя добави, че не са обсъждали с вицепремиера Валери Симеонов концесиите на плажовете. Съпредседателят на " Обединени патриоти ", който дава отговор за туризма, разгласи преди време, че плажните линии се държат главно от групировки, свързани с прехода. Той даже уточни съответно кои са концесионери на главните плажове. Ангелкова посочи, че " няма данни такива хора да имат плажовете ".

Тя дефинира като парадокс информацията, че с новия организационен проект на естествен парк " Пирин " ще се разреши застрояването на 48% от неговата територия. По думите ѝ това съставлява площта на София, Пловдив и Варна взети дружно.

Ангелкова сподели още, че ще се ремонтират спортно механически уреди и в Стара планина, Витоша, Рила и Родопите, като уточни курортите Боровец и Пампорово като места, където този развой би трябвало да стартира вероятни най-скоро.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР