Министърът на туризма Николина Ангелкова е дала интервю пред сп.

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова е дала интервю пред сп.
Коментари Харесай

Ангелкова чрез "Нешънъл джиографик" обеща дива природа и вкусна храна

Министърът на туризма Николина Ангелкова е дала изявление пред сп. " Нешънъл джиографик " (National Geographic), в което показва България като страна с дива, непокътната природа и вкусна храна, се схваща от известие на нейния пресцентър.

В изявлението тя показва мнение, че председателството на Съвета на Европейския съюз, което ще продължи до края на юни, дава действителен късмет на страната да се показа като неповторима туристическа дестинация. " Тук човек може както да се откъсне от суетата на световния свят, да се наслаждения на достоверни хилядолетни обичаи и да се зареди от непокътната природа, по този начин и да се възползва от удобствата на най-модерните цифрови благоприятни условия, е споделила Ангелкова, която поддържа смяната в проекта за ръководство на националния парк " Пирин " - част от естественото завещание на ЮНЕСКО. Тя не е коментирала опциите съответно за ски спортове, само че е рекламирала капацитета на страната да стане СПА център на Европа с помощта на изобилието си от минерални води, здравна тиня, лековит торф и най-горещия гейзер на континента - този в Сапарева баня.
" Страната ни е извънредно умерено място за отмора, климатът тук е здравословен, храната е качествена, естествена и вкусна. България може да предложи голямо многообразие за всевъзможен тип туризъм ", е уверила Ангелкова.В изявлението е била наранена и тематиката за развиването на първокачествен туризъм в България, се схваща от прессъобщението. Ангелкова е разказала, че министерството има карта с 30 капиталови плана, които показва на евентуални непознати инвеститори.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР