Министърът на спорта Радостин Василев отговори на президента на федерацията

...
Министърът на спорта Радостин Василев отговори на президента на федерацията
Коментари Харесай

Министър Василев към Раева: Последен писък, затварям кранчет...

Министърът на спорта Радостин Василев отговори на президента на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева, която по-рано през днешния ден го остро го нападна с пост във " Facebook ". той даде остра конференция:

" Да се урежда финансиране и пари с позвънявания по телефона, в случай че някой си мисли, че може да беседва по този начин с министъра, се е заблудил.

Някой в случай че е живял в илюзия, че по този метод може да комуникира, се е заблудил. Не имам предвид госпожа Раева. Най-важното нещо е, че записвахме срещата. Ето ги изказванията на госпожа Раева и ще приказваме по тях.

Никой не разбра за какво напусна залата. След това прочетохме изказването й, което не дава отговор на истината в огромната си част. Самото наличие с шапка е пренебрежение към институцията.

Не знам дали разбирате, че когато един човек е пристигнал недобронамерен, каквото и да му кажеш, търси борба.

Федерацията по Художествена гимнастика, на фона на останалите федерации, се е употребила с финансов комфорт. Казах й, че тя е от най-финансираните федерации и е имала освен извънреден финансов комфорт. Тя сподели, че това я наскърбява.

Аз скърбя, че изпада в такова положение. Не мога да давам отговор за психическото й здраве. Може би би трябвало да потърси професионална помощ. Днес тя ми се обиди, през вчерашния ден - нейният брачен партньор. Влизаме в фамилни войни.

Г-жа Раева пристигна да работи нападателно. Написа пост, който е умишлен, непочтен, лъжовен. Аз съм един от хората, които изобличават неистини и по тази причина ви събрах.

Позволи си да ме търси по телефона. Ако тя е привикнала да приказва с по този метод с Кралев и предходния министър председател Борисов, аз не мога да приказвам по този метод с федерациите. Днес споделих, че всички са добре пристигнали.

Аз съм индивидът, който затваря кранчетата, които са текли дълги години на сервилните лакеи на мафията. Тя е превзела българския спорт. Започвам жестоки инспекции.

Вероятно някой може да е чул, че Българската федерация по художествена гимнастика ще е проверявана за дълъг интервал обратно и желае да ме вкара в скандал.

Ако желаете слушаме и гледаме срещата. Никога не съм нападал нея и нейния брачен партньор.

Няма да разреша на ръководителя на една федерация да извива ръцете на министъра. Как имало 1,5 млн. при Пламен. Говорят си на дребни имена.

Тук някои хора, облагодетелствани от мафията, си приказват на дребни имена. Само, че за мен те са господин Манолов и госпожа Раева. Ако някой има други планове, ще ги разоблича бързо.

В момента, в който госпожа Раева напусна залата, 50 федерации си отдъхнаха.

Виждам писъците, последните стенания на статуквото, на мен ми доставя наслаждение. Мога да давам конференции всеки ден ", сподели Радостин Василев.

Свързани вести Илиана разсипа спортния министър: Първа среща и фалстарт
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР