Министърът на регионалното развитие и благоустройството в оставка Петя Аврамова

...
Министърът на регионалното развитие и благоустройството в оставка Петя Аврамова
Коментари Харесай

Петя Аврамова ще съди Илчовски и обяви, че се страхува от него

Министърът на районното развиване и благоустройството в оставка Петя Аврамова разгласи, че ще съди предприемача Светослав Илчовски поради неговите изказвания пред комисията на Мая Манолова в Народното събрание. Това разгласи самата Аврамова по време на днешното съвещание, което се трансформира във.
" Ще заведа дело против този човек. Но желая вие да ми гарантирате моята сигурност, тъй като аз се опасявам от този човек, който вие извикахте в тази комисия. Това го споделям напълно отговорно ", обърна се тя към членовете на комисията и по-конкретно към ръководителя ѝ Мая Манолова.
Тя се възмути от еуфорията в залата и по какъв начин депутатите с интерес са задавали въпроси. Аврамова обаче запита по какъв начин нито един не се е сетил да каже на Илчовски да покаже телефонния номер, от който Аврамова го е търсила, с цел да му окаже напън.
Припомняме, че, че през септември 2020 година му се обаждала Аврамова с искане да спре да купува земя и го е заплашила, че ще го даде на прокуратурата. Илчовски уточни, че не спрял да купува земя, само че и никакви последици не е имало.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР