Министърът на правосъдието Крум ЗарковКрум Зарков е роден на 21

...
Министърът на правосъдието Крум ЗарковКрум Зарков е роден на 21
Коментари Харесай

Министър Зарков ще даде старт на изграждането на новия арест в Петрич

Министърът на правораздаването Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо ще участва на началото на строителни действия, с които започва построяването на арест и пробационна работа в Петрич.

Мероприятието ще се организира в петък, 18 ноември 2022 г, от 14.00 ч. на ул. „ Ген. Тодоров “ №1 /бившата казарма/ в Петрич. Инвестиционният план планува съществуваща постройка да бъде преустроена в нов арест и пробационна работа, които да отговорят на европейските условия, както за лишените от независимост, по този начин и за надзорния и административен състав. 

Обектът е част от план „ Осигуряване на сигурна и безвредна материална среда в пандизите и арестите “ по Програмна област 19 „ Корекционни услуги и авансово задържане “ на Норвежкия финансов механизъм 2014-2021. На събитието ще участват още основният шеф на Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ гл. комисар Ивайло Йорданов, ръководителят на плана комисар Нина Главчовска, представители на Община Петрич, на фирмата-изпълнител на обекта и други Водосвет ще отслужи архиерейски наместник отец Павел, оповестиха от пресцентъра на Министерството на правораздаването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР