Министърът на правосъдието Иван Демерджиев коментира ексклузивно за агенция скандалните

...
Министърът на правосъдието Иван Демерджиев коментира ексклузивно за агенция скандалните
Коментари Харесай

Правосъдният министър Иван Демерджиев проговори пред ПИК за скандалните разговори: Няма такива чатове! Това е манипулация

Министърът на правораздаването Иван Демерджиев разяснява извънредно за организация скандалните чатове, които медията ни разгласява и за които има подозрение, че са с негово присъединяване.

свързани новини91649преди 2 часа24640преди 41 минути
Ето какво сподели за скандалните чатове правосъденият министър:

- Г-н Демерджиев, достоверни ли са чатовете, които организация сподели и за които се допуска, че са писани от Вашия номер?

- Няма такива чатове. Това мога да кажа. Не знам на кой мозък му е родило сходно нещо, само че няма такива чатове.

- Номерът, който стои зад чатовете, е Вашият, нали?

- Не знам дали това е моят номер и не знам кой какво е правил, само че изрично няма такива чатове. Това може да се ревизира доста елементарно. Не желая да разясня повече сходни нелепости. Това са някакви операции, в които обаче аз не вземам участие.
свързани новини80593преди 7 часа
- Тоест не сте коментирали въобще тематиката за " Делта гард "?

- Категорично, да. Нямам нищо срещу да приказваме и да давам изявленията, само че има ред. Заповядайте в Министерството, запишете, това го споделям в задатък, с цел да сте наясно с тематиката. Повече не мисля, че е належащо да се разяснява.

- Ние се обаждаме, защото търсим Вашата позиция за чатовете?

- Мнението ми е такова, че няма такива чатове. Ако някой ги е правил, ги е фалшифицирал. Нека се откри това. Убеден съм че няма по какъв начин да се случи.

- Агенция изпраща сигнал дружно с флаш паметта в прокуратурата, с цел да се ревизира тяхната достоверност.

- Надявам се тя да удостовери, да отхвърли и да откри кой се занимава с тези неща. За мен е явно кой стои предвид на заканите, които обществено бяха отправени преди не доста време. Нека ревизира прокуратурата, дано ревизира и предните неща които съм изнесъл и на които очаквам отговори година и половина. Очаквам отговори и аз, в това число и по тази тематика - кой се занимава с това.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР