Министърът на отбраната ще участва в срещата на министрите на

...
Министърът на отбраната ще участва в срещата на министрите на
Коментари Харесай

 Стефан Янев ще участва в срещата на министрите на отбраната от НАТО в Брюксел

Министърът на защитата ще взе участие в срещата на министрите на защитата на страните членки на НАТО, която ще се състои на 16 и 17 февруари в Главната квартира на Алианса в Брюксел, оповестиха от Министерството на защитата.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 366
На форума ще бъдат прегледани редица основни въпроси от дневния ред на НАТО в подтекста на влошената конюнктура на сигурността в и към Украйна. Министрите на защитата ще обсъдят настоящи тематики от региона на възпиращия и защитителен капацитет на НАТО, идната Стратегическа идея и обезпечаването на нужните запаси за Алианса. Те ще очертаят и пътя до срещата на държавните и държавните ръководители през юни т.г. в Мадрид.

В рамките на срещата ще бъдат прегледани още справедливото шерване на тежестите и отговорностите в НАТО, напредъка по осъществяването на уговорката за вложения в защитата (DIP), както и съдействието сред НАТО и Европейски Съюз.

Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 366  Асен Агов: Путин няма да нападне Украйна Асен Агов: Путин няма да нападне Украйна  Свиленски: България не би трябвало да спомага за военни дейности в Украйна, ние сме в отзивчиви връзки с Русия Свиленски: България не би трябвало да спомага за военни дейности в Украйна, ние сме в отзивчиви връзки с Русия  Япония предлага на Украйна заеми за 100 милиона $ в израз на поддръжка Япония предлага на Украйна заеми за 100 милиона $ в израз на подкрепа
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР