Министърът на отбраната Сергей Шойгу е много зает, това каза

...
Министърът на отбраната Сергей Шойгу е много зает, това каза
Коментари Харесай

Кремъл обясни защо военният министър не се появява пред хора


" Министърът на защитата Сергей Шойгу е доста ангажиран ", това сподели представителят на съветския президент Владимир Путин – Дмитрий Песков, написа газета.ру.

" Чуйте ме, в ход е профилирана военна операция  в Украйна и господин Шойгу има доста грижи. Сега не е време за медийни и обществени изяви ", добави прессекретарят  на Кремъл.

С тези думи Песков разяснява изявленията от през вчерашния ден, че началникът на силовото ведомство в Москва е липсващ, тъй като не е появявал пред хора и в медийното пространство от 11 март. Според изявленията Шойгу е имал проблеми със сърцето.

По отношение на здравословното положение на господин Шойгу Песков сподели: По този въпрос би трябвало да питате  пресцентъра на Министерството на защитата.

Говорителят на Кремъл бе питан за оставката на един от най-близките до президента сътрудници Анатолий Чубайс. Причините за отдръпването му не са ни известни. Той работеше на доброволни начала. В администрацията на държавния ни глава всеки ден някой си потегля, а други постъпват на работа, сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР