Министърът на околната среда и водите Росица Карамфилова си спретна

...
Министърът на околната среда и водите Росица Карамфилова си спретна
Коментари Харесай

Погром в Narod.bg: Министър Росица Карамфилова пирува с държавни пари – пиене, сауна и танци

Министърът на околната среда и водите Росица Карамфилова си спретна гуляй по време на чума с танци, сауни и купони, полети с кашони водка, уиски и вино за сметка на българския поданик.

За разточителните гуляи на Росица Досега, до неотдавна изпълнителен шеф на Изпълнителната организация по околна среда (ИАОС), на който пост бе назначена от третото държавно управление на Бойко Борисов, оповестиха пред Narod.bg очевидци, които поддържаха информацията със фотоси от мястото на вакханалията.

Докато Карамфилова оставила всичко на самотек в министерство, в което дирекциите не действат под нейно управление, а под нечий различен диктат, русокоската намерила време да се забавлява за сметка на бюджета, който се цялостни с парите на данъкоплатеца.

Оказа се, че колкото и неефективна да е като министър, протежето на ГЕРБ е първа писта по купоните и разгулния живот, както се вижда от фотосите.

Докато се чекне на софрата с пиянство и танци, не е ясно какво се случва с основни сюжети, регулиращи да вземем за пример наводненията, които това лято унищожиха къщите на доста българи.

Реклама

От Карамфилова зависи по какъв начин се работи при бедствия, а документи и съответни ограничения от нейното министерство липсват, както се откри след щателна инспекция.

Назначената за длъжностен министър, родом от разложкото с. Бачево, очевидно е решила да се глези с нашите пари, вместо да се заеме с значимите проблеми, касаещи народа, който се надява на съответно ръководство.

Дали Росица сред празненства намира време за сериозна работа остава под въпрос – най-малко очевидно министърката е изоставила служебните си отговорности, осведомят и работещи във ведомството пред Narod.bg.

Скандалите към Карамфилова са големи и всеки ден излизат нови детайлности за дейностите й като министър и неприкрит фен на лекия живот, за сметка на държавните каузи.

Пир по време на чума е точният израз, който дефинира прелестно проблема с Карамфилова, знаейки, че страната гори в очакване на тежка зима, а хората са изгубили вяра, даже къщите си от бедствията.

Вместо служебната министърка да подхване належащите проблеми от дневния ред на обществото, тя се кърши в сауната на следващия ваучър, приключва сигналът до Narod.bg.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР