Министърът на младежта и спорта Весела Лечева се срещна с

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева се срещна с
Коментари Харесай

Весела Лечева се срещна с президента на Международния съюз по модерен петобой

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева се срещна с президента на Международния съюз по съвременен петобой Клаус Шорман. Германецът е в София за семейството на Световната купа по съвременен петобой, оповестяват от пресслужбата на спортното министерство.

" Радвам се, че още веднъж съм в София. В дългата си кариера съм бил доста пъти в страната, която в последните години се утвърди като отличен хазаин на огромни надпревари ", сподели Шорман.

От своя страна Весела Лечева увери президента на Международния съюз, че Министерството на младежта и спорта поддържа дейните федерации, които се ръководят професионално и желаят да се развиват.

" Вашият опит като състезателен началник е значим за нас. Важно е също по този начин, че българската федерация е спечелила Вашето доверие и се оправя на високо равнище с организацията на огромни надпревари ", разяснява министър Лечева.

Шорман и Весела Лечева разясниха провокациите пред професионалния спорт, както и тези пред всеобщия спорт. Двамата са на мнение, че след поредицата от рецесии в Европа, измежду които и завършилата зараза от Ковид-19, спортът би трябвало да бъде изведен на предпочитано място.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР