Министърът на младежта и спорта Красен Кралев коментира ситуацията с

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев коментира ситуацията с
Коментари Харесай

Кралев за базите на ЦСКА: Всичко бе ясно и прозрачно

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев разяснява обстановката с базите на ЦСКА и стадион "Българска войска ", като пусна известие в обществената мрежа "Фейсбук ". Кралев написа, че всичко е било ясно и транспарантно, като задачата, която е имала министерството е била, да разчитат на някой, който ще прави вложения в базите.

"Добре започнахме годината в Министерството на младежта и спорта. Днес присъствах на подписването на контракта за наем на ст. "Българска войска " и спортно-тренировъчна база "Панчарево " сред изпълнителните шефове на ПФК ЦСКА-София ЕАД Трифон Попов и на "Сердика спортни парцели " ЕАД Мариана Петрова. На събитието, което се състоя в "Музея на спорта " в постройката на националния стадион, участваха и легендите на ЦСКА, които са и част от управлението на тима - Димитър Пенев, Пламен Марков и Джони Велинов.

Надявам се по този метод да решим дълготраен проблем. Нашето предпочитание беше да намерим сериозен сътрудник, на който да разчитаме да направи вложения в базите. Конкурсът, който организирахме беше явен и транспарантен. Горд съм, че спазвайки законите, запазихме и публичния, и държавния интерес, и успяхме да зарадваме почитателите ЦСКА ", написа Красен Кралев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР