Министърът на младежта и спорта Красен Кралев каза кои са

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев каза кои са
Коментари Харесай

Красен Кралев каза кои наши градове могат да приемат мачове от голям футболен форум

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев сподели кои са българските градове, които могат да одобряват мачове от Евро 2028 и Мондиал 2030. Както е известно, ще аплайваме за въпросните огромни конгреси дружно със съседите ни Румъния, Сърбия и Гърция. Днес имаше среща сред представители на тези страни в Бояна.

" Обменихме много данни и информация. Коя страна, каква подготвеност има, още е рано да се каже. Това ще се разбере на идната среща в Солун. Всички държавни управления са взели този план насериозно. До края на годината би трябвало да се вземе решение за официализиране на кандидатурата. На стадий изследване на опциите сме.

Летищата в София, Варна и Бургас са на положително равнище. Наясно сме какво би трябвало да създадем. Тази кандидатура, която включва сътрудници от четири страни, е доста сериозна.

Ще имаме опция да ви дадем доста подробна информация, откакто мине срещата в Солун. Провел съм срещи с кметовете на София, Пловдив, Варна и Бургас. Извън тези четири града, няма кой различен да отговори на условията за такива шампионати ", сподели Кралев.
 Борислав Михайлов: Ние сме най-зле, Румъния, Сърбия и Гърция си имат нови игрища
Михайлов: Ние сме най-зле, Румъния, Сърбия и Гърция имат нови игрища

" Нямаме нито един естествен стадион, даже и " Васил Левски "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР