Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на
Коментари Харесай

Красен Кралев и кметът на Стара Загора Живко Тодоров откриха ремонтираната лекоатлетическа зала

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на Стара Загора Живко Тодоров откриха ремонтираната лекоатлетическа зала в Стара Загора. Пистата е с освежен покрив и бранш за хоризонтални скокове, нова настилка на пистата за тичане и усъвършенствания в бранша за пастирски скок и на осветеността на залата. Водосвет за здраве и триумфи на спортистите отслужиха свещеници от старозагорската митрополия.

Сигурен съм, че обновената зала ще бъде един прелестен дом за всички лекоатлети. Да натискате спорта крепко, да слушате треньорите, тъй като Стара Загора и България разчитат на вас, обърна се към присъстващите в залата състезатели кметът Живко Тодоров. Няма по какъв начин да се развива лека атлетика без закрита писта. Надявам се, че триумфите на старозагорската лека атлетика ще бъдат още по-големи. Ние ще оказваме помощ на всички ваши инициативи, увери министър Красен Кралев.

По думите му, Живко Тодоров е един от кметовете, които най-вече обичат спорта. Спортният министър изясни още, че дава за образец клуба по лека атлетика в Стара Загора, тъй като това е градът, в който децата упражняват в един клуб, треньорите не са разграничени, както в други градове, където има по няколко клуба. "Всичко, което прави Общината се връща в обществото ", добави министърът. Клуб по лека атлетика "Берое " има 60 картотекирани състезатели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР