Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев проведе среща с

...
Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев проведе среща с
Коментари Харесай

Министър Илиев проведе среща с посланика на Япония Хисаши Мичигами

Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев организира среща с посланика на Япония у нас Хисаши Мичигами. Двамата разискаха обичайно положителните връзки сред двете страни и показаха убеденост, че съдействието в региона на спорта ще се развива и задълбочава в бъдеще.

По време на срещата Министър Илиев и дипломат Мичигами описаха за усещанията си от премиерата на документалния сериал „ Пътят “, отдаден на олимпийската купа на българския отбор по художествена гимнастика точно в Япония.

„ Много ме докосна с какво почитание японският народ се отнася към българските състезатели. Това е още едно доказателство за сплотяващата мощ на спорта “, съобщи министър Илиев.

Двамата бяха безапелационни, че би трябвало да бъдат засилени и взаимоотношенията в региона на младежта.  Министърът на младежта и спорта и посланикът на Япония показаха мнение, че младежите са изправени пред съществени провокации в днешно време и е нужно да се работи интензивно, с цел да могат да бъдат обезпечени положителни условия за бъдещата им реализация.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР