Министърът на икономиката на Сърбия Раде Баста призова правителството незабавно

...
Министърът на икономиката на Сърбия Раде Баста призова правителството незабавно
Коментари Харесай

Сръбският министър на икономиката: Повече не мога да мълча, незабавно да наложим санкции на Русия

Министърът на стопанската система на Сърбия Раде Баста прикани държавното управление неотложно да вземе решение за налагане на наказания на Русия, заяви телевизия N1.

В прессъобщение на министерството се цитират думите му, че Сърбия " към този момент заплаща висока цена за това, че не е наложила наказания на Русия, и това е станало отвратително ".

" Като министър на стопанската система не мога да се съглася да мълча, когато виждам под какъв напън е сръбският президент Александър Вучич, заради което съм за налагане на наказания на Русия. Заставам до президента Вучич в отбрана на държавните и националните ползи и му имам цялостно доверие. Ето за какво приканвам сръбското държавно управление и всички министри да заемат позиция по този въпрос ", съобщи Баста.

Според него с течение на времето Сърбия е изправена пред нова действителност. “Не се вижда краят на спора и наподобява, че разсъдъкът е липсващ.... Сърбия е изправена пред голям напън поради международните разтърсвания ", сподели министърът. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР