Министърът на икономиката Лъчезар Борисов връчи три сертификата за инвестиция

...
Министърът на икономиката Лъчезар Борисов връчи три сертификата за инвестиция
Коментари Харесай

Три компании получиха сертификати за инвестиция клас А

Министърът на стопанската система Лъчезар Борисов връчи три документа за инвестиция клас " А " по реда на Закона за поощряване на вложенията (ЗНИ) на обща стойност близо 70 млн. лева и откриване на 340 нови работни места на формалната гала в министерството на стопанската система през днешния ден.

" Солвей Соди " АД е една от отличените с най-високия клас капиталов документ за план, обвързван с апаратура, произвеждане, пакетиране и предпазване.

Фирма " Ди Би Карго България " ЕООД е сертифицирана за плана " Диверсификация на съществуващо дружество на " Ди Би Карго България " ЕООД ", който ще се реализира в Карлово, обл. Пловдив.

Сертификат клас " А " е връчен и на IT компанията " Скейл Фокус " за капиталовия план " Растеж на ФОКУС ". Министър Борисов е уверил присъстващите, че парите по ограниченията за поддръжка на стратегически вложители са подсигурени.

В развой на узаконяване все още са 56 плана на обща стойност 1480.18 млн. лева и са декларирани над 4911 работни места, се показва в прессъобщението.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР