Министърът на енергетиката на Израел Ювал Щайниц атакува Европейския съюз,

...
Министърът на енергетиката на Израел Ювал Щайниц атакува Европейския съюз,
Коментари Харесай

Израел прати Европейския съюз да върви по дяволите

Министърът на енергетиката на Израел Ювал Щайниц нападна Европейския съюз , изтъквайки, че той може да " върви по дяволите " поради апела му да се проверява бруталността на израелската полиция против палестинците.

Само преди две седмици Щайниц приветства връзките на Израел с Европейски Съюз по време на празненствата на 9 май, отдадени на Деня на Европа, израелския народен ден за отбелязване на успеха над нацистите, в резиденцията на посланика на Европейски Съюз в Израел.

 Брюксел предприе ограничения за отбрана на европейския бизнес в Иран
Брюксел предприе ограничения за отбрана на европейския бизнес в Иран

Защита от възобновените наказания на Съединени американски щати

Европейски Съюз през вчерашния ден осъди репресиите на израелската полиция против протестиращи палестинци в Хайфа, откакто те стачкуваха против многото палестински жертви на границата сред Израел и Газа.

В изказването Европейски Съюз акцентира, че е значимо Израел да организира " бързо следствие на събитията към събитията през предходната седмица в Хайфа, които са довели до съществени пострадвания на Джафар Фарах, шеф на неправителствената организация Мосауа, Център за покровителство за арабски жители в Израел ".

" Нека хиляди пъти да вървят по дяволите ", посочи Щайниц пред израелско радио, като в същото време разкритикува остро Европейски Съюз, че бил двуличен . " Сега Европейски Съюз се подмазва на Иран и ще помогне (на Техеран) против глобите на Съединени американски щати ", посочи той.

 Израел отхвърли решението на Организация на обединените нации по размириците в Газа
Израел отхвърли решението на Организация на обединените нации по размириците в Газа

Съветът по човешките права - доминиран от антиизраелско мнозинство…

Щайниц се оплака, че Европейският съюз " тормози " Израел, до момента в който " Иран прави изтезания, изтезава хомосексуалисти, нарушава правата на дамите , поддържа тероризма и Асад , който употребява химически оръжия против народа си ".

Той уточни, че Фарах, който упрекна израелската полиция, че е счупила коляното му след арестуването му , към този момент е разследван от Министерството на правораздаването.

Щайниц разяснява, че изпраща Европейския съюз " да върви по дяволите, който в действителност не съставлява европейските страни. Това е организация, която никого не управлява и е по-малко другарски настроена към Израел от самите европейски страни ".

Европейски Съюз е един от най-големите търговски сътрудници на Израел, като общата стойност на търговията посред им е 36 милиарда евро годишно.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР