Министър-председателят ще проведе среща днес с представители на потенциално протестиращите

...
Министър-председателят ще проведе среща днес с представители на потенциално протестиращите
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Хора от списъка на Петков организират платени протести в страната

Министър-председателят ще организира среща през днешния ден с представители на евентуално протестиращите групи. Това сподели на брифинг след края на Министерски съвет началникът на политическия кабинет на премиера Кирил Петков Лена Бориславова.

„ На оперативно съвещание бяхме осведомени от министър Бойко Рашков за събитието, че тече организация в цялата страна от престъпно проявени субекти, които против възнаграждение биват подтиквани да вземат участие в провеждането на митинги. Част от тези лица, които биват подтиквани да вземат участие и вземат участие в провеждането на тази стегната организация, са купувачи на гласове в разнообразни градове, които са известни на органите на Министерство на вътрешните работи. А също най-малко едно от лицата от листата с 19 души, който министър председателят даде на прокуратурата, има данни, че спомагат за организирането на всеобщи митинги, макар течащия разговор с държавното управление и разглеждане на съответни претенции “, съобщи Бориславова.

Тя изясни, че следва да се създадат промени в Наказателния кодекс, с цел да отговорим на рецензиите от Европа във връзка с наказванията за киберпрестъпления, както и такива, свързани с детската полова онлайн употреба и интелектуалната благосъстоятелност.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/529262841701971
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР