Министър-председателят на Северна Македония прие днес посланика на България в

...
Министър-председателят на Северна Македония прие днес посланика на България в
Коментари Харесай

Зоран Заев се срещна с българския посланик в Скопие

Министър-председателят на Северна Македония одобри през днешния ден посланика на България в Скопие Ангел Ангелов, заяви МИА.
Македонският министър председател е уверил българския посланик, че държавното управление остана отдадено на стратегическите си цели, измежду които уговорките, свързани с участието в НАТО и ускорение на процеса на интеграция в Европейския съюз.
 Силен напън за оставка върху Мицкоски, той няма да я даде Силен напън за оставка върху Мицкоски, той няма да я даде
„ Нямам желание да депозирам оставка и да оказвам помощ на СДСМ и на Зоран Заев ”,заяви по време на днешната конференция водач...
От своя страна, дипломат Ангелов честити втория мандат на Заев и избора на ново държавно управление, като му пожела сполучлива работа по пътя на обезпечаването на непоклатимост и стопански разцвет на жителите на двете страни.
Двамата събеседници са изразили взаимно единодушие, че е отлична основа за развиване на съдействието сред двете страни.
На срещата е очебийно, че България и Северна Македония не престават да се възползват от преимуществата на взаимното председателство на Берлинския развой за Западните Балкани в посока облекчение и поощряване на съответни стъпки към районно икономическо развиване, за превъзмогване на икономическата и здравна рецесия, породена от, както и съдействие в други области.
Заев и Ангелов са декларирали, че двете страни не престават уговорката си по укрепването на съдействието сред тях с воля за решение на всички провокации.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР