Министър-председателят на България Бойко Борисов се срещна с националния отбор

...
Министър-председателят на България Бойко Борисов се срещна с националния отбор
Коментари Харесай

Борисов във Варна: Години наред ремонти, за да може 3 световни първенства да има тук

Министър-председателят на България Бойко Борисов се срещна с националния тим по волейбол за международното състезание.

Премиерът Борисов посети тима в морската ни столица и надъха волейболистите за останалите им мачове в групата. " Имайте поради че децата ви гледат, ставате знаци, образец за подражателство и сте извънредно значими. В момента 3 международни вършим по едно и също време - по волейбол, по художествена гимнастика, по гребане. Бил съм състезател, знам какъв брой е значима концентрацията ", сподели министър председателят Борисов.

Любо Ганев подари на премиера книга с думите " За най-големия от най-високия ". Треньорът на националния тим по волейбол Пламен Константинов благодари на Борисов за жеста.

Инвестирахме доста пари в залите, в Арена Армеец, Фестивална, Русе, Пловдив, Шумен, Стара Загора. От " А " до " Я ". Години наред строителства, поправки, с цел да се стигне до международни шампионати в България, сподели Борисов.

Избраниците на селекционера Константинов стартираха присъединяване си на огромния конгрес с победа 3:0 против Финландия във Варна. България е хазаин на мондиала от 9 до 30 септември дружно с Италия.

Съперници на националите ще са Иран, Пуерто Рико, Куба и настоящият международен отличник Полша.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР