Министър-председателят е , за които твърди, че вероятно са извършили

...
Министър-председателят е , за които твърди, че вероятно са извършили
Коментари Харесай

Прокуратурата ще изиска от МВР цялата информация за лицата от списъка на премиера

Министър-председателят е, за които твърди, че евентуално са направили престъпни и стопански закононарушения.

На същото съображение на през вчерашния ден са били снети сведения и от основния прокурор Иван Гешев, показват от прокуратурата.

Прокуратурата ще изиска от Министерство на вътрешните работи и от другите правоохранителни органи и служби за сигурност, част от изпълнителната власт, цялостна информация за лицата, както и за това дали и какви дейности са подхванали според законовите им пълномощия.

Прокуратурата адмирира изразеното предпочитание от страна на министър-председателя Кирил Петков за взаимоотношение сред правосъдна и изпълнителна власт, в частност Министерство на вътрешните работи, за битка с престъпността и повече правдивост, каквито са упованията на българското общество.

От прокуратурата припомнят, че по реда на член 198 Наказателно-процесуален кодекс и при съблюдаване презумпцията за невиновност, българската общност е била навреме осведомена по отношение на предприеманите дейности по следствия, касаещи част от посочените от министър-председателя лица. Същото може бъде тествано на формалния уебсайт на Прокуратурата на Република България.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР