Министър-председателят днес ще вземе участие във видеоконференция на членовете на

...
Министър-председателят днес ще вземе участие във видеоконференция на членовете на
Коментари Харесай

Лидерите на ЕС ще обсъдят общ подход към сертифицирането на ваксинацията

Министър-председателят през днешния ден ще вземе присъединяване във видеоконференция на членовете на Европейския съвет. Акцентът на диалозите ще бъдат дейностите на Европейския съюз в отговор на пандемията от, в това число широкомащабното разпространяване на ваксини и потреблението на всички налични принадлежности за ограничение на разпространяването на вируса.
По време на срещата Европейската комисия ще показа настоящото положение по отношение на разгръщането на имунизациите и методите за гарантиране на бъдещото нарастване на производството и на справедливия достъп до ваксини. Лидерите на страните членки ще споделят своя опит по отношение на провеждането на акции за имунизация.
 Русия желае да записва имунизацията Спутник V в Европа Русия желае да записва имунизацията Спутник V в Европа
Руският държавен фонд за директни вложения (RDIF) подаде заявление за регистрация на COVID-ваксината Спутник V в Европейския съюз и о...
В хода на диалога членовете на Европейския съвет ще обсъдят също възможен общ метод към в границите на Европейски Съюз. Освен това те ще прегледат въпроса за съдействието с трети страни по отношение на имунизациите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР