Министър-председателят Бойко Борисов, който ще участва в извънредното заседание на

...
Министър-председателят Бойко Борисов, който ще участва в извънредното заседание на
Коментари Харесай

Правителственият Фалкон с Борисов направи рисково кацане! Той: Пилотите ни спасиха!

Министър-председателят Бойко Борисов, който ще взе участие в изключителното съвещание на Европейския съвет в Брюксел, където държавните и държавни ръководители на страните членки ще обсъдят последните събития по отношение на Брекзит по време на работна вечеря във формат ЕС-27, кацна на летището в Брюксел. От самия него обаче стана ясно, че кацането е било рисково, имало е проблем с гумата на държавния " Фалкон " и " че имаме най-хубавите, неповторими " водачи, сподели Борисов, представен от TrafficNews.bg.

``
реклама

На аерогарата министър-председателят отговори на журналистически въпроси. Припомняме, мотивът за свикването на ексклузивен Европейски съвет е отхвърлянето на Споразумението за отдръпване на Англия от Европейски Съюз от Камарата на общините на Обединеното кралство на 29 март. Съгласно заключенията на Европейския съвет от 21 март 2019 година, освен това състояние, английският министър председател може да предложи последващи дейности, които Европейският съвет да прегледа преди 12 април 2019 година В тази връзка, на 5 април 2019 година министър председателят на Англия Тереза Мей изпрати писмо до ръководителя на Европейския съвет Доналд Туск с искане за удължение на член 50 до 30 юни 2019 година В настояването се поема ангажимент за осъществяване на избори за Европейски парламент, както и за градивно съдействие с Европейски Съюз.

Лидерите ще обсъдят и опциите за различен по-дълъг период за отдръпването на Обединеното кралство от Европейския съюз.

Борисов съобщи пред публицисти: " Нито една от двете страни не желае корав Брекзит.  Аз съм да се удължи срокът, само че би трябвало да се дискутира. Най-добре е да се даде най-дълъг период. За България при всички случаи е по-добре, в сравнение с в петък да затворят границите. Нощта е пред нас... "

Очаквате ли още оставки?, не пропуснаха да попитат репортерите премиера.

" Очаквам и от другите оставки, тъй като ни гледат сеира. Човек след човек си отиват, и то знакови фигури подават оставки, а след това излизат и с цялата си безочливост споделят, че оставките не били нищо. Ами подайте и вие оставки и тогава ще приказваме по другите тематики ", съобщи в присъщия си жанр Борисов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР