Министър-председателят акад. Николай Денков ще открие утре в Шумен кръгла

...
Министър-председателят акад. Николай Денков ще открие утре в Шумен кръгла
Коментари Харесай

Денков и министри отиват в Шумен за дискусия по проблемите на образованието и пазара на труда

Министър-председателят акад. Николай Денков ще открие на следващия ден в Шумен кръгла маса на тематика „ Проблеми и решения за пазара на труда в Североизточна България “, научи ШУМ.БГ.

Форумът ще се организира в Хотел Шумен.

Официалното разкриване е в 13,00 часа. Ще приказват посланикът на Турция в България Айлин Секизкьок и регионалният шеф на Шумен проф. Добромир Добрев.

В полемиката ще вземат участие министърът на труда и обществената политика Иванка Шалапатова, министърът на образованието и науката Галин Цоков, министрите на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов и на нововъведенията и растежа Милена Стойчева, шефът на Агенцията по заетостта Милена Георгиева и други На срещата са поканени работодателски и синдикални организации, медии, преподаватели и работодатели от района.

Преди кръглата маса акад. Николай Денков ще посети Двора на кирилицата в Плиска, където ще взе участие в гала по разкриване на бюст-паметник на поета Димчо Дебелянов. Събитието е с начален час 11,30 ч.

В Шумен визитата на премиера ще стартира в 10,00 часа с посещаване на Факултет „ Артилерия, Противовъздушна отбрана и КИС “ на Националния боен университет „ Васил Левски “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР