Министър Лъчезар Борисов открива събитието, посветено на финансовите мерки в

...
Министър Лъчезар Борисов открива събитието, посветено на финансовите мерки в
Коментари Харесай

G2B: Държавата в подкрепа на бизнеса, 6 октомври, 11 часа

Министър Лъчезар Борисов открива събитието, отдадено на финансовите ограничения в поддръжка на бизнеса, подложен в изискванията на COVID-19
Министерство на стопанската система и Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия провеждат онлайн събитие, отдадено на финансовите принадлежности в поддръжка на бизнеса, подложен в изискванията на пандемията COVID-19.

Government2Business: Държавата в поддръжка на бизнеса ще се организира на 6 октомври от 11 часа онлайн и ще показа настояща информация за наличните благоприятни условия за финансиране, от които българските предприятия могат да се възползват.

Събитието ще бъде намерено от министъра на стопанската система на Р България Лъчезар Борисов и от Бойко Таков, изпълнителен шеф на ИАНМСП.

Участници във форума ще бъдат Фонд на фондовете, Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност “, Българска банка за развиване, Българска организация за експортно обезпечаване и Българска фондова борса.

В рамките на събитието феновете ще могат да задават своите въпроси към представителите на институциите – участници, а в специфичен панел ще бъде показан и общият план на ИАНМСП и Фонд на фондовете – МСП консултант – интерактивна онлайн платформа, даваща подробна информация за редица стратегии за финансиране на дребния и междинен бизнес в страната.

Предстои да бъде оповестена и публикувана скоро и спомагателна информация по отношение на стратегия и акценти в събитието.

Участието в Government2Business: Държавата в поддръжка на бизнеса е изцяло гратис, като се изисква бърза предварителна регистрация на този адрес. След сполучливо вписване участниците ще получат имейл с данни за достъп до събитието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР