Минимум 500 хиляди лева ще са необходими за зимното поддържане

...
Минимум 500 хиляди лева ще са необходими за зимното поддържане
Коментари Харесай

Около 500 хил. лева ще са необходими за зимното поддържане на пътищата в Кюстендилско

Минимум 500 хиляди лв. ще са нужни за зимното поддържане на към 300 километра републикански пътища в Кюстендилско, на " Пътно поддържане " обаче не е платено за предходната зима, сподели за БНР шефът на компанията инж. Милчо Георгиев.

Вчера служащи и техника на сдружението протестирали, като за малко - с техни сътрудници от Перник, блокирали кръстовище в кв. " Върташево " на изхода за Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево ".

Вече пети месец от Агенция " Пътна ифраструктура " не са плащали за зимното разчистване за предишния сезон, сподели шефът на Пътно поддържане-Кюстендил инж.  Милчо Георгиев:

" Пет месеца не сме получили стотинка, на нас не ни е платено от предходната зима за това, което сме чистили, снега - януари, февруари, март. Не става въпрос за обекти някакви да се разпореждат. То не е платено зимното разчистване от предходната зима "

Въпреки неуместното финансово състояние   " Пътно поддържане " не е спирало работа - рехабилитира сектор от пътя при с. Цървеняно в Конявския балкан като употребява асфалт, материали на вересия, на доверие с " Асфалтна база ", добави инж. Георгиев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР