Минимум 10-15% по-скъпо ще плащаме по зимните курорти в сравнение

...
Минимум 10-15% по-скъпо ще плащаме по зимните курорти в сравнение
Коментари Харесай

Зимните курорти надуват цените, има стаи и по 1500 лв. на ве...

Минимум 10-15% по-скъпо ще плащаме по зимните курорти спрямо лани. " Цените на всички запаси тази година бяха нараснали – и в битов, и в бизнес проект. Известно повишение на цените на всички услуги е нещо, което към този момент виждаме и е по-скоро закономерно “, сподели Полина Карастоянова, ръководител на Националния ръб по туризъм, в " Тази заран “ по БТВ.

По думите ѝ планинските категории хотели оферират предложения както за по 50 лв. на вечер, по този начин и за 500-1000 или 1500 лв. на вечер. " Ако имаме търсене и към двата сегмента, това е разумна препоръка за положението на пазара “, сподели Карастоянова.

„ Кризата с ковид засегна мощно бранш туризъм. Той е измежду трите най-тежко ударени “, сподели Карастоянова и добави, че това е довело до още един проблем пред работодателите в сектора - отлив на фрагменти.

Завчера пък Румен Драганов, изпълнителен шеф на Института за оценки и разбори в туризма даде доста оптимистична прогноза – туристите по зимните курорти ще бъдат двойно повече от сезон 2020/2021
Свързани вести Лоша вест за туризма: Няма да получат помощи до края на годината
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР