Минималните температури ще бъдат между 7° и 12°, в София

...
Минималните температури ще бъдат между 7° и 12°, в София
Коментари Харесай

Опасно ветровито с пориви до 100 км/ч и дъждовно време днес

Минималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, в София към 7°, а оптималните сред 14° и 19°, в София към 16°. Облачността ще се задържи забележителна. Валежи от дъжд, в планините и от сняг, ще има основно в Южна България, по-значителни в Рило-Родопската област. Вечерта ще завали и в Северозападна България, само че едва.

 

Облачно ще бъде и по Черноморието с дребна възможност за превалявания. Ще духа мощен и плевел вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще бъдат сред 13° и 18°. Вълнението на морето по южното крайбрежие ще бъде 2-3 бала, а по северното ще се усили до 3-4 бала.

В планините главно в Рило-Родопската област се чакат превалявания, като границата сред дъжд и сняг ще бъде на към 1800-2000 метра. Ще бъде доста прохладно със мощен и плевел вятър с посока от юг-югозапад. Температурите ще се намалят сензитивно и оптималната на височина 1200 метра ще бъде към 8°, на 2000 метра към 2°.

 

Новата седмица ще стартира с облачно време и превалявания от дъжд, на повече места в понеделник. Вятърът ще отслабва, а температурите ще се намаляват, само че ще останат по-високи от нормалните за интервала. В четвъртък ще е съвсем без превалявания, а облачността ще се раздира и ще понижава.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР