Минималните температури ще бъдат между 10° и 18°, максималните -

...
Минималните температури ще бъдат между 10° и 18°, максималните -
Коментари Харесай

Топло за края на септември време днес

Минималните температури ще бъдат сред 10° и 18°, оптималните - сред 23° и 29°.

Облачността над страната ще е променлива. На изолирани места в планинските региони ще превали дъжд. Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от югозапад.

Температурата на морската вода е 16°-20°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

В планините ще има променлива, постоянно забележителна облачност и тук-там ще превали. Ще духа мощен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 18°, на 2000 метра към 11°.

В петък ще бъде най-вече слънчево, сутринта тук-там в равнинната част от страната - с понижена видимост. Вятърът ще остане от югозапад, слаб, в източните региони - сдържан. Минималните температури ще са сред 12° и 17°, малко по-ниски в котловините в Югозападна България, а оптималните - сред 26° и 31°.

В събота след обяд от запад облачността ще се усили. До вечерта тук-там в Западна България ще стартират превалявания, които през нощта против неделя ще обзет страната. Има нараснала възможност за интензивни феномени - местни обилни количества дъжд, гръмотевични стихии с увеличаване напразно, градушки. Ще стартира намаляване на температурите, което ще продължи и при започване на идната седмица.


Последвайте ни във и
Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР