Минималните температури днес ще са между 0° и 5°, а

...
Минималните температури днес ще са между 0° и 5°, а
Коментари Харесай

Слънчево време днес, сутринта с мъгли

Минималните температури през днешния ден ще са сред 0° и 5°, а оптималните - сред 11° и 16°.

Преди обяд на доста места в низините и котловините ще има мъгла или ниска слоеста облачност. Около и след обяд видимостта ще се усъвършенства, а облачността ще се раздира и понижава до най-вече слънчево време. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър.

Сутринта на доста места по Черноморието видимостта ще бъде понижена. През деня ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат от 12° до 14°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала. Температурата на морската вода ще е 9° - 10°.

Сутринта над планините облачността ще е забележителна, а по билата ще е мъгливо. През деня ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 9°, на 2000 метра - към 4°.

До края на седмицата ще бъде най-вече слънчево, само че температурите ще се намаляват. В петък ще духа сдържан, на обособени места в Дунавската низина и Горнотракийската равнина и краткотрайно мощен еверозападен вятър, който в събота ще отслабне.

В неделя и понеделник на доста места в Дунавската низина и Горнотракийската равнина ще бъде с ниска облачност или мъгла, които в обособени региони ще се задържат съвсем през целия ден и температурите там ще остават по-ниски - до 4°-5°. По-късно денем в понеделник от запад ще стартира нарастване на облачността и до вечерта в западните региони ще завали слаб дъжд.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР