Mini разкри първите официални снимки на следващото поколение на хечбека

...
Mini разкри първите официални снимки на следващото поколение на хечбека
Коментари Харесай

Вижте следващото поколение Mini Cooper Hardtop за 2025

Mini разкри първите публични фотоси на идващото потомство на хечбека Cooper, който би трябвало да се появи в Съединени американски щати през 2025 моделна година. Автомобилният производител за първи път сподели новия Cooper още през 2021 година, като сподели камуфлиран първообраз и удостовери, че емблематичният градски автомобил ще предлага както задвижване с вътрешно горене, по този начин и електрическо задвижване.

Това е първият ни взор към идващото потомство Mini Cooper Hardtop, който ще се появи в Съединени американски щати през 2025 година Дизайнът резервира класическите белези на Mini, само че към този момент разполага с триъгълни LED задни светлини на мястото на дългогодишната правоъгълна форма.

 width=

Mini не оповестява детайлности, само че фотосите демонстрират по-елегантен дизайн, като кръглите фарове са гладко интегрирани в каросерията, а по-широкият осмоъгълен силует на радиаторната решетка образно снижава автомобила. Радиаторната решетка е в по-голямата си част заглушена, с дребен отвор в долната част за изстудяване и тънка черна линия в горната част, която наподобява крие датчици, само че лицето към момента е разпознаваемо за Mini.

 width=

Острите гънки на предния похлупак придават на Cooper целеустремена стойка, а този образец, обозначен като " S ", носи комплект елегантни геометрични джанти. Най-забележимата смяна идва откъм гърба, където правоъгълните задни светлини са сменени с триъгълни със комплицирани светодиоди, които към момента загатват за дизайна на знамето Union Jack.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР